Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της.

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ προιόντων G2 CARE είναι μια σειρά καλλυντικών βασικής περιποίησης με πολλαπλές δράσεις, υψηλής ποιότητας και αισθητικής ,εξαιρετικών υφών, άμεσης αποτελεσματικότητας και κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, γυναικείο και ανδρικό.

Αναζητάμε συνεχώς καλύτερες λύσεις και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε προοδευτικά και καινοτόμα προϊόντα που είναι πάντα στη μόδα και απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών.

Είναι καλλυντικά προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια όσο αφορά στη σύνθεση, στην ασφάλεια και στο packaging, φιλικά προς το περιβάλλον, που ακολουθούν τις επιταγές και τις δυνατότητες της σύγχρονης κοσμητολογίας, που υπακούουν στις νέες απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού των Καλλυντικών 2013(1223/2009) και έχουν γνωστοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα CPNP  (Cosmetic Products Notification Portal).

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ προιόντων G2 CARE έχουν ως σημείο αναφοράς ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών με σαφή αναφορά στα φυσικά προιόντα.

Μικροβιολογικώς ελεγμένα προιόντα με  Challenge test. Το Challenge test εξασφαλίζει τη μικροβιολογική σταθερότητα και ασφάλεια των προϊόντων. Το Challenge test είναι υποχρεωτικό πλέον, σύμφωνα με τον Κανονισμό EC 1223/2009.

“Καλλυντικά κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.