ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για την υποστήριξη των αγορών σας από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα η διαδικασία εκτέλεσης παραγγελιών είναι:

Πληρωμή Προϊόντων:

Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal η με αντικαταβολή,  και εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας. Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο που έχετε δηλώσει. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Αποστολή Προϊόντων:
Οι αποστολές των παραγγελιών με τα προϊόντα που παραγγέλνετε, πραγματοποιούνται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Παράδοση προϊόντων:
Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Για παράδοση με courier σε όλη την Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται είναι ενδεικτικές, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχει ο ταχυμεταφορέας (courier).

Το www.g2.bestgr.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τροποποιήσεις των χρόνων αυτών ή για περιπτώσεις καθυστέρησης αποστολής που οφείλονται στον ταχυμεταφορέα ή σε λόγους ανωτέρας βίας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα που σας αποστέλλονται. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημία στη συσκευασία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, αναγράφοντας στο δελτίο παράδοσης το πρόβλημα, και υπογράφοντας το.
Επίσης, οφείλετε να μας αποστείλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζημιά εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή του προϊόντος, στέλνοντας e-mail στο bestgrshop@gmail.com Σε αντίθετη περίπτωση, το www.g2.bestgr.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη ζημιά αυτή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος, τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του www.g2.bestgr.gr.